Dansworkshop voor bedrijven: Latin Mix Class

Dansworkshop voor bedrijven: Latin Mix Class

Dans | Latin Mix Class

Verschillende latin dansstijlen zullen in één workshop aan bod komen.


Merengue is de vrolijkste en meest herkenbare dans in deze reeks. Om kennis te maken met de Latijns- Amerikaans dans is dit zeker een goed begin. Contact maken met verschillende mensen gebeurt op een leuke en gezellige manier.

Kizomba zou eigenlijk niet onder 'latin' enoemd moeten worden, aangezien de roots van kizomba in Afrika ligt, namelijk Angola. Maar deze dans is tegenwoordig al niet meer weg te denken uit de salsa dansfeest wereld. Leiden en volgen leer je hier op een totaal andere manier dan bij de andere latin dansen.

Bachata is een heerlijke dans uit de Dominicaanse republiek. Je krijgt het haast niet voor elkaar stil te blijven staan bij het horen van bachata muziek. Romantiek en liefde dans je op een speelse manier weg.

Salsa i is tegenwoordig niet weg te denken. Al bijna meer dan 20 jaar is salsa razend populair in Nederland. Bij salsa staat het leiden en volgen centraal. Een uitdagende en gezellige dans waar je zeker weten verslaafd aan raakt.© Cupamusic.com | All rights reserved
Webdesign by Themeum.com / Nikki de Kerf